Стильні шарфи, осінь 2017

Стильні шарфи, осінь 2017

У російському кліматі восени не обійтися без теплого шарфа, адже в сезон застуди потрібно берегти горло від холоду. Коли намотуєш на шию теплий шарф, стає затишно і комфортно. До того ж вони є важливим декоративним елементом, дозволяють прикрасити звичайне пальто або куртку, надаючи образу певний стиль і шик.

Цього сезону шарфи стали об'ємнішими і товщими, точніше, пишними. Цьому сприяють матеріали з ворсом: мохер, хутро.


Наймодніша новинка — хутряні шарфи. Вони зустрічалися і раніше, але зараз все активніше виходять на перші позиції. Вони бувають виконані у вигляді хомутів, або у вигляді звичайного шарфа. Їх роблять з пухнастого і гладкого хутра, комбінують з тканиною або трикотажем.

Як і раніше, актуальні шарфи в клітину. Найчастіше, клітина дуже велика, але іноді зустрічається і дрібна.

Є шарфи в широку смужку. Як завжди, однотонні. У них домінує буряково-брусничний колір, нині він лідирує в модній палітрі.

Зустрічаються і моделі спокійних відтінків : бежеві, сірі. Однотонні шарфи часто доповнені довгою декоративною бахромою.

А ось чого немає в модному асортименті, так це шарфів з рослинним орнаментом: кольорами, листям і т. п. Вони зникли. Тому, якщо у вас з минулих сезонів зберігся такий шарф, відправте його на пенсію.

Практично не видно моделей з леопардовим малюнком. Цей принт довгий час здавався безсмертним, аж надто давно він тримався в тренді. Але цього сезону леопардові шарфи зникли із виду. Хоча напевно є жінки, які з цим не змиряться і продовжать їх носити, адже цей малюнок виглядає sexy, не посперечаєшся.

Хутряні

Нижче ви бачите один з трендовых шарфів сезону : хутряний. Він виконаний з пухнастого хутра у вигляді хомута. Така дрібниця не лише подарує вам відчуття затишку і тепла, але і прикрасить особу, зробить ваш образ стильним і жіночним.


Ще один варіант хутряного шарфа, цього разу комбінований з тонким меланжевим трикотажем.

Картаті

А ось і ефектна клітина. Цей напрям отримав велику популярність. Зверніть увагу на глибокий винний колір, він надзвичайно модний цього сезону.

Такий яскравий шарф стане відмінним доповненням до чорного вовняного пальта, та і будь-якій чорній речі: пуховику, шкіряній куртці і ін.

Ще одна модель у брусничній гаммі в комбінації з чорно-білою клітиною.

А це чисто англійська класика: шарф, виконаний у бежево-верблюжій палітрі з чорними і білими клітинами. Такі моделі здавна робить знаменита англійська фірма Барберри. Характерна деталь сезону — довгі кисті.

Модель в дрібну чорно-білу клітину. Служитиме хорошим доповненням для чорних і сірих пальт і курток.

У смужку


Нижче ви бачите шарф в смужку. Вони зустрічаються нечасто, але все таки є присутніми в модному асортименті. У цій моделі підкуповує витончене поєднання світло-сірого і білого тонів.

Однотонні

Ну а в цьому сегменті майже неподільно володарює буряково-брусничний тон. Він досить яскравий і в той же час не ріже погляд, виглядає гідно і благородно.

До речі, зараз дуже модна помада такого ж кольору, тому якщо вона у вас є, вам не завадить шарф того ж відтінку.

Тут звернете увагу на фактуру: шарф товстий, пухнастий і шалено затишний. Трендовая деталь: дуже довга бахрома.

У купувальниць не менш популярні шарфи благородних, спокійних відтінків.

Наприклад, як цей тон крем-брюле.


Ще один товстий теплий шарф з бахромою, заплетеною кісками.

Трикотажні

Ця трикотажна модель скомбінована з хутряним комірцем.

…а ця з капюшоном. Дотепне рішення!


Надрукувати